Ekaa kertaa käytin flora vispiä, ja siis aivan loistavaa tököttiä! en ikuna enään pistä kuohukermaa pursottaen!

Alunperin piti tehdä vain yksi kakku, mutta tein sitten tylsyyksissäni toisen siitä mitä kaapista löyty! Halusin käyttää johonkin puolukoita 

Tässä ensimmäinen

Täytteenä takuuvarma mansikka-kerma-banaani!

Minähän tunnetusti haluan tehdä aina HYVÄÄ kakkua, joka tarkoittaa sitä että meidän perheessä mansikkahillo kakun välissä on kauhee katastrofi! Ja mun kakuissa on täytettä PALJON!

Täytyy katsoa jos löytyy sisuskuvia...

Tässä toinen extemporee kakkuni:

Välissä oli puolukkaa, tuorejuustoa ja valkosuklaa-moussea... öööööö.... Nougat kastiketta ja vadelmaa.... Olikohan muuta? Ja pohja oli suklainen. Kuulostaa tosiaan että on tungettu kaikki mitä kaapista löyty, mutta oikeesti oli tosi onnistunut kokonaisuus! Valkosuklaa ja puolukko on ROK!!!

Koristuksen olin jo päättänyt, samanmoisen olen pojan ristiäisiin aikanaan tehnyt. Persikan siivuista kasataan ruusu!

Mun mielestä äärettömän kaunis, mutta viel on harjoteltavaa... Hyytelöpinta ei sovi tähän, vie sen parhaimman "räväkkyyden" koristuksesta... Mutta persikansiivut on paljaaltaan liian kuivan näkösiä...

Jos jollain kikka jolla hyytelöä saa vaan toooosi ohuen pinnan ilman kuplia tai röpöä niin kertokaa! Tai joku vaihtoehtoinen keino saada kiiltoa ja kosteutta pintaan!!

Tässä kuva ylhäältä: